Galatasaray Trabzonspor Ofsayt : Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MAÇ SONUCU / Maç bitti 90' ve maç bitti.

Galatasaray Trabzonspor Ofsayt : Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MAÇ SONUCU / Maç bitti 90' ve maç bitti.. Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve çoban, sosyal medyadan attığı tweetle galatasaray'ın yediği golün ofsayt olduğunu belirtti. İlk yarı sonucu galatasaray 0 trabzonspor 0. Galatasaray 0 trabzonspor 1, ofsayt capsleri̇, maçın golü, komi̇k, trabzonspor , ofsayt mi deği̇l mi̇. Trabzonspor'un galatasaray karşısında dame n'doye ile bulduğu golde ofsayt tartışması yaşandı. Ancak öncesinde ofsayt tespit edildi.

.0 trabzonspor 1, ofsayt capsleri̇, maçın golü, komi̇k, trabzonspor , ofsayt mi deği̇l mi̇. Genç ismin attığı bu gol için ilk önce ofsayt bayrağı kalkarken, hakem halil umut meler var'a gitti. Trabzonspor takımının hücumu yan hakemin bayrağı ile kesiliyor. Golle burun buruna geldiğimiz bu dakikada kerem'in vuruşu savunmaya çarparak kornere çıktı; Gaziantep galatasaray maçı izle ofsayt mi?

Son dakika: Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe ...
Son dakika: Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe ... from pbs.twimg.com
Pozisyon 39' olcay'ın savunma arkasına pasına hareketlenen castillo için ofsayt bayrağı havada. Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve çoban, sosyal medyadan attığı tweetle galatasaray'ın yediği golün ofsayt olduğunu belirtti. Arsene wenger'in yeni ofsayt kuralı 59. 80' trabzonspor hızlı çıktı, erkan'ın ara pasında top musa'ya gelmeden hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Golün ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ancak var incelemesi sonucu gol geçerli oldu. 83'son dakikalara girilirken trabzonspor'un baskısı arttı. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. İlk yarı sonucu galatasaray 0 trabzonspor 0.

Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve çoban, sosyal medyadan attığı tweetle galatasaray'ın yediği golün ofsayt olduğunu belirtti.

Pozisyon 39' olcay'ın savunma arkasına pasına hareketlenen castillo için ofsayt bayrağı havada. 77 galatasaray ofsayt pozisyonundaki aydın'ın vuruşu ile topu ağlara buluşturdu, hakem ofsayt pozisyonunu tespit etti. Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyonda verilen ofsayt kararı doğru mu? Bir galatasaray'lı olarak şu maçı izlerken utandım. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. 6 gaziantep fk 32 50. .1, ofsayt capsleri̇, maçın golü, komi̇k, trabzonspor , ofsayt mi deği̇l mi̇. Ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena. Genç ismin attığı bu gol için ilk önce ofsayt bayrağı kalkarken, hakem halil umut meler var'a gitti. Tartışacak savunulacak bir tarafı yok, hakem trabzonspor'u resmen doğradı. Trabzonspor'un attığı golde ofsayt tartışmaları vardı. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve taraftarları kızdırdı.

80' trabzonspor hızlı çıktı, erkan'ın ara pasında top musa'ya gelmeden hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyonda verilen ofsayt kararı doğru mu? 77' trabzonspor'da nwakaeme yerini abdülkadir ömür'e bıraktı. Tartışacak savunulacak bir tarafı yok, hakem trabzonspor'u resmen doğradı. Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve taraftarları kızdırdı.

Son dakika: Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe ...
Son dakika: Beşiktaş - Trabzonspor Fenerbahçe ... from pbs.twimg.com
Galatasaray takımında ofsayta düşen oyuncu adem büyük. Galatasaray ayrıca trabzonspor'un yeni stadında ilk kez lig maçı kazanmış oldu. İlk yarı sonucu galatasaray 0 trabzonspor 0. Bir galatasaray'lı olarak şu maçı izlerken utandım. 80' trabzonspor hızlı çıktı, erkan'ın ara pasında top musa'ya gelmeden hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. 77 ömer bayram (galatasaray) dk. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Pozisyon 39' olcay'ın savunma arkasına pasına hareketlenen castillo için ofsayt bayrağı havada.

Galatasaray ayrıca trabzonspor'un yeni stadında ilk kez lig maçı kazanmış oldu.

Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyonda verilen ofsayt kararı doğru mu? İlk yarı sonucu galatasaray 0 trabzonspor 0. Galatasaray'ın i̇lk golü net ofsayt gençler ve orta yaşlılar. 83'son dakikalara girilirken trabzonspor'un baskısı arttı. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Ancak öncesinde ofsayt tespit edildi. Galatasaray 0 trabzonspor 1, ofsayt capsleri̇, maçın golü, komi̇k, trabzonspor , ofsayt mi deği̇l mi̇. Trabzonspor takımının hücumu yan hakemin bayrağı ile kesiliyor. 21' yusuf sari yerden kalkamıyor. 77' trabzonspor'da nwakaeme yerini abdülkadir ömür'e bıraktı. 77 galatasaray ofsayt pozisyonundaki aydın'ın vuruşu ile topu ağlara buluşturdu, hakem ofsayt pozisyonunu tespit etti. Galatasaray ayrıca trabzonspor'un yeni stadında ilk kez lig maçı kazanmış oldu. Bir galatasaray'lı olarak şu maçı izlerken utandım.

Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Ts galatasaray maç özeti izle bein sports. Golün ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ancak var incelemesi sonucu gol geçerli oldu. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Golle burun buruna geldiğimiz bu dakikada kerem'in vuruşu savunmaya çarparak kornere çıktı;

Ümit Öztürk'ten derbide tartışılan kararlar
Ümit Öztürk'ten derbide tartışılan kararlar from image.yenisafak.com
İlk yarı sonucu galatasaray 0 trabzonspor 0. 80' trabzonspor hızlı çıktı, erkan'ın ara pasında top musa'ya gelmeden hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Dakikasında bero sağ kanatta topla buluştu ve castillo ile paslaştı. Dakikada attığı gol sarı kırmızılı futbolcular ve çoban, sosyal medyadan attığı tweetle galatasaray'ın yediği golün ofsayt olduğunu belirtti. Uğur savunmanın arkasına koşu yapan n'doye'yi topla buluşturmak istedi ancak pozisyon ofsayt. Haftasında trabzonspor deplasmanına konuk olan galatasaray, oğulcan çağlayan önce ofsayt sonra gol galatasaraylı oğulcan'ın yaptığı vuruş önce maçın hakemi tarafından. Haftasında trabzonspor, galatasaray'ı konuk etti. Trabzonspor galatasaray maçı geniş özeti ve golleri youtube izle.

.0 trabzonspor 1, ofsayt capsleri̇, maçın golü, komi̇k, trabzonspor , ofsayt mi deği̇l mi̇.

77 galatasaray ofsayt pozisyonundaki aydın'ın vuruşu ile topu ağlara buluşturdu, hakem ofsayt pozisyonunu tespit etti. 15'okay, savunmanın arkasına koşu yapan olcay'ı topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt. Ancak öncesinde ofsayt tespit edildi. Bir galatasaray'lı olarak şu maçı izlerken utandım. Haftasında trabzonspor deplasmanına konuk olan galatasaray, oğulcan çağlayan önce ofsayt sonra gol galatasaraylı oğulcan'ın yaptığı vuruş önce maçın hakemi tarafından. Golün ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ancak var incelemesi sonucu gol geçerli oldu. Gaziantep galatasaray maçı izle ofsayt mi? 5'trabzonspor'un baskısı nedeniyle galatasaray ilk dakikalarda top yapmakta zorluk yaşıyor. 83'son dakikalara girilirken trabzonspor'un baskısı arttı. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Golünden sonra gs tv spikerleri çıldırdı (galatasaray 0 3 trabzonspor).mp4. Ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena. Dakikasında bero sağ kanatta topla buluştu ve castillo ile paslaştı.

Trabzonspor'un galatasaray karşısında dame n'doye ile bulduğu golde ofsayt tartışması yaşandı galatasaray - trabzonspor. Maç bitti 90' ve maç bitti.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook